2005 januárjában nemzetközi Stott Pilates képzés kezdődött a Pilates Balance Stúdióban!

A Pilates Balance Stúdió vezető mestertanára, Bokor Zsuzsanna és Adriana Krizmacic a torontói Nemzetközi Stott Pilates Központ vezető mestertanára vezetésével az első magyar nyelvű képzés zajlott Budapesten.

Az első lépésben a pilates Talaj, vagy angol nevén Mat intenzív képzés 2006.01.06. és 16.-a között zajlott 12 fő részvételével.

A talaj kurzus intenzív volt, de a megfelelő előképzettség és felkészülés után megalapozta a széles alapokon nyugvó tudás elsajátítását.

Az intenzív kurzus befejezése után a gyakorló órák és a vizsga teljesítése után Magyarországon elsőként képzésünk résztvevői vehetik át a Nemzetközi Stott Pilates™ Diplomát. Ez a diploma a legelismertebbek közé tartozik, ezzel BÁRHOL a világban biztos és jövedelmező álláshoz juttathatja tulajdonosát.  

Stúdiónk küldetésének tekinti a minőségi Pilates oktatás meghonosítását Magyarországon és Közép-Európában,majd további pilates gépes kurzusok is indulnak nálunk eredeti Stott Pilates gépeken.

2006-ban a Pilates Balance Stúdió a további kurzusokat tervezi:
        Intenzív Reformer                          2006 Április
          Intenzív Mat/Talaj                         2006 Június
          Intenzív Cadillac/Chair/Barrel   2006 vége

Köszönjük Adriana, Zsuzsanna lelkiismeretes oktatói  munkáját, Mélykuti  Krisztián segítségét és a  résztvevők lelkesedését !

PILATES BALANCE STÚDIÓ

   
 

 


 


 


Kattints a képre a nagyításhoz!