Mi a Pilates?

A Pilates segít karcsúságunk megőrzésében és izomzatunk feszessé tételében, törzsizomzatunk stabilizálásában.

A módszer lényege, hogy olyan egyenletes, fokozatosan felépített gyakorlatokból áll, amelyek elősegítik izomzatunk harmonikus egységként történő működését. Egyúttal magába foglal egy olyan speciális légzéstechnikát, melynek segítségével nemcsak a szervezet oxigénellátása növelhető, hanem segít az ellazulásban és a stressz-oldásban!

Joseph Pilates több mint 500 különböző gyakorlatot fejlesztett ki. A talajon végezhető gyakorlatok mellett a tréning magába foglal speciális gépeken végezhető gyakorlatokat is. Ezek segítségével lehetővé válik az izomzatnak a szokványos ízületi terheléstől eltérő, nyújtással egyidejű erősítése.
(A Pilates gépekről itt olvashatsz!)

Első stúdióját 1926-ban nyitotta meg New Yorkban, tanítványai közé tartoztak olyan táncnagyságok, mint Martha Graham és George Balanchine.

A Pilates technika egykor a hollywoodi sztárok titkos edzésmódszere volt. Ma is számos híresség e módszer segítségével őrzi meg fiatalos erőnlétét és alakját (Madonna, Julia Roberts, Jennifer Aniston, Keanu Reeves,...).

A Pilates Balance Stúdióban nemzetközi diplomával rendelkező, tapasztalt tanárok vezetésével sajátíthatja el a módszert minőségi STOTT® Pilates gépek összes változatán.

 

pilates gépek-pilates órák- pilates képzés_pilates gyakorlatok

 

Újdonságaink:
STOTT® Nemzetközi Pilates képzés a Balance Stúdióban magyarul!
*2010/11: alap Mat/talaj tanfolyam

*2011/05: IR tanfolyam

INGYENES 2. óra!  100% kedvezmény minden új Vendég 2.
egyéni óráján*


Pilates DVD-k és videók! 
Cikkek, TV (!)  a Stúdióról! 


Ingyenes, letölthető gyakorlatok videón!

MUNKA : Pilates oktatókat  keresünk!

 
   
 
 
      * Az akció korlátozott ideig és számban érvényes, minden új Vendég 2. egyéni  órájánn! Résztelek email-ben jelentkezéskor!